Durant aquest període de confinament els nostres docents i alumnes estan treballant de valent! Des de les àrees de matemàtiques, ciències i ...

Com portem el confinament?

/
0 Comments
Durant aquest període de confinament els nostres docents i alumnes estan treballant de valent! Des de les àrees de matemàtiques, ciències i tecnologia organitzem tasques setmanals a través del Google Classroom. Intentem que les tasques siguin motivadores per l'alumnat i adaptades, sent conscients que no és el mateix treballar des de casa sols que des de classe amb l'ajuda dels companys.

Els preparem vídeos de la teoria necessària per tal que puguin realitzar aquestes tasques, les corregim i els hi suggerim canvis o correccions via classroom, quan han entregat la tasca els hi pengem les correccions i s'han de corregir les activitats ells mateixos també, ajudant-se del feedback donat i de les resolucions penjades.

A més, ens poden contactar  través de correu, o hangouts per preguntar dubtes al llarg de la setmana a nivell individual, quan fa falta realitzem videoconferències individuals si la pregunta requereix explicació utilitzant pissarra digital.

Periòdicament organitzem videoconferències a través de l'eina (Google Meet)per tal de resoldre dubtes i fer un seguiment de l'alumnat tant a nivell acadèmic com emocional.

Pel que fa ciències naturals tant a 1r com a 2n d'ESO, disposem del material "Science Bits" que ens permet seguir treballant de manera molt semblant com ho fem a classe, a la plataforma disposen de tot el material i les activitats i un cop per setmana ens connectem per videoconferència per a repassar el temari.


Aquesta situació és difícil per tots, però estem convençuts que els alumnes estan aprenent i esforçant-se de valent amb aquesta metodologia que ens hem vit obligats a adoptar. Esperem que tots estigueu molt bé i ens poguem retrobar el més aviat possible.Cap comentari: